3 trika kako imati savršene nokte čak i kada ste glavna peračica suđa u kući

nokti, izbjeljivanje, nokti, pucanje, nokti, izbjeljivači, žuti sloj, Zdravi nokti, nokti, razina kalcija, kalcij, gljivične infekcije, nokti, Zdravi nokti, nokti, bolest, trikovi, nokti, njega, hrana za jelo, nokti, trik, vrećica za čaj,  puknuti nokat , spasiti

1. Nosite rukavice

Nedostatak vlažnosti je loša za ljepotu noktiju, a upravo zato oni su u zimskim mjesecima izloženi češćim lomovima. Ako želite spriječiti njihovo isušivanje i pucanje perite suđe s rukavicama, ali i nosite rukavice kada čistite druge dijelove doma, brišete prašinu i slično.

2. Njegujte kožu uljem

Nakon što skinete rukavice s ruku, kožu ruku i noktiju nahranite njegujućim uljem. Ako nemate odgovarajuće ulje za njegu noktiju, ne brinite. Poslužite će i obično suncokretovo ili maslinovo ulje s kojima kuhate u kućanstvu.
Posebnu pažnju posvetite koži oko noktiju, i tako spriječite nastajanje zanoktica. Isprobajte i ovaj domaći recept za omekšavanje zanoktica.

3. Namažite ruke masnom kremom

Kad koža upije ulje, ruke namažite masnom kremom koja će osigurati dodatnu vlažnost ruku i noktiju te tako spriječiti lomove. Pretvorite ovu jednostavnu kozmetičku rutinu od 3 koraka u svoju svakodnevnicu i tako zajamčite prekrasan izgled ruku i noktiju.

Izvor: zadovoljna.hr