Zaljubili se, dobili sina pa saznali da su polubrat i sestra

zanimljivosti, brak, muškarac žena, težina, recept, sreća, brak, srce, optimizam, pesimizam, partner, dan, uljepšavanje, brak, sreća, muškarci, žene, smijeh, sreća, parovi, programi, muškarci, veza, partner, parovi, sreća
Mladi par su se zaljubio poslije upoznavanja u noćnom klubu, počeli su živjeti zajedno, dobili su dijete, a potom su saznali da su polubrat i sestra. Ovo nevjerovatno saznanje potvrđeno je DNK testiranjem.

Oboje su bili zaprepašteni i šokirani, ali su se zavjetovali da će ostati zajedno i imati još djece. Njih dvoje krive pravni sistem koji je mladića spriječio da otkrije svoj pravi identitet. On je otkrio svoje porijeklo tek nakon što je sa polusestrom dobio dijete.

Par u dvadesetim godina živi u Leinsteru, a o svom slučaju odlučili su progovoriti kako drugi ne bi došli u sličnu situaciju. Odlučili su ostati anonimni zbog straha od utjecaja na sina i život kojim žive, piše Daily Mail.

Njihovi poznanici se plaše da bi njihova veza, koja je prema zakonu nelegalna, mogla trpiti pravne posljedice.

Neobični mladi par razmišlja o podizanju privatne parnice protiv sudije i dječjeg psihologa koji su bili uključeni u slučaj mladića kojem niko nije rekao istinu o njegovom porijeklu.

sarajevo-x.com