U prodaji ulaznice za koncert Nene Belana

neno belan

„ Izuzetno se radujem ponovnom nastupu u Mostaru pred publikom kojoj nisam imao priliku svirati dosta dugo. Mislim da se radi o periodu od oko osam godina.Sve ono sto oni očekuju će i dobiti, a to je kompletan presjek moje, sad već 30-godišnje profesionalne karijere. Dakle, izvesti ćemo sve najpoznatije pjesme, ali i one manje poznate, za koje mislimo da su zanimljive uhu slušatelja, uz opuštenu i pozitivnu atmosferu, kakva redovito vlada na našim nastupima", najavio je Neno Belan koncert u Mostaru na kojemu će, uz generalno sponzorstvo BH Telecoma, a u organizaciji PRimere, sa bendom Fiumens nastupiti 27. travnja u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Ulaznice po cijeni 15 KM za parter i balkon, te 20 KM za VIP, mogu se kupiti u Mostaru na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u u Shopping centru Orca, te putem sustava kupikartu.ba

„S obzirom da Belan u Mostaru nije nastupao nekoliko godina, očekivano je velik interes iz cijele Hercegovine, ali i nama bližeg dijela Bosne.Iz dosadašnjeg iskustva, kada su se gotovo sve ulaznice rasprodale u pretprodaji, osobito za dvoranu u Kosači, preporučujemo fanovima da ne čekaju dan koncerta, nego već sada požure po svoje ulaznice na ovlaštena prodajna mjesta", poručuju  organizatori.

Sve novosti vezane za koncert pratite na facebook stranici https://www.facebook.com/PRimera.Mostar