FOTO  Open City ovog vikenda ponudio dobru zabavu, ali to nije kraj...

Open city 2022 Neno Belan
Hercegovina.info

U okviru sadržaja manifestacije 'Open city' u Mostaru, na igralištu iza Gimnazije u središtu grada održane su dvije fantastične večeri uz glazbu, ples i pjesmu.

Nastupili su bendovi R.O.S.T., Mostar sevdah reunion, Zoster, Neno Belan & Fiumens, te Bolero.

Mnogi su uglas sa bendom pjevali dobro znane hitove poput 'Čudna jada', 'Grana od bora', 'Policija', 'Dajana', 'Ludo zaljubljen', 'Rock galama', 'Kuda idu svi ti ljudi', 'O Jesenjinu' i brojne druge.

U okviru iste manifestacije u OKC 'Abrašević' održan je koncert benda '30 zona', u Starom gradu je nastupio Walter acoustic orchestra, te 'Šuma čovjek', dok je u Muzičkom centru 'Pavarotti' svoj nastup imao Andrej Jelić, B2B, Remi, roof AW.

Što se tiče 'Open cityja' večeras od 18:30 sati u parku Zrinjevac bit će upriličen program za najmlađe, dok već 1.8. na platou ispred Kosače nastupa grupa 'Gabrijel'. U Starom gradu (ispred hamama) istu večer održat će se party na kojem će nastupiti Mayer & Mujke, te Zagintosh.

Na pozornici ispred hamama 2.8. slijedi zabava na kojoj će nastupiti Marshall plus Andrej Jelić, dok na istom mjestu 3.8. nastupa Elemental, Aklea Neon & sound doulas.

Završnica ovogodišnjeg 'Open city festivala je prvu večer Mostar summer festa 4.8. na 'Kantarevcu' gdje će nastupiti Sm4llpox (BiH), 'Deca iz vode' EKV tribute bend (Srbija), 'Muha' (BiH), 'Orthodox celts' (Srbija) i 'Psihomodo pop' (Hrvatska).