SUPERTALENT Maja Šuput zaplakala u prvoj epizodi, a pao i prvi zlatni gumb

Supertalent, Hrvatska, Stella Scholaja

Prva emisija sedme sezone započela je bolje od očekivanog. Suze, zlatni gumb, emocije, smijeh - sve je to iskusio žiri već u prvom emitiranju. Brojni natjecatelji oduševili su žiri, koji i ove godine čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić.

https://www.instagram.com/p/B3ALIDlHXcd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Stella Scholaja predivna je djevojka čiji je talent pjevanje i pisanje pjesama, a na pozornici Supertalenta predstavila se autorskom baladom naziva 'Samo nebo zna'. Na pitanje kada je otkrila ljubav prema pjevanju Stella je odgovorila; 'Da budem iskrena mislim da ne postoji period u životu kad nisam pjevala. To je za mene kao disati'. Kako kaže uvijek komponira, prenosi portal story.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=soAUBwE18yA

'Uzimam od svog bola i pišem pjesme za ljude', podijelila je s nama. Stella boluje od mišićne distrofije, ali borac u njoj se ne predaje. 'Kada mi je doktorica s deset godina rekla moju dijagnozu i poslala me kući mislila sam si neću dopustiti da bolest postane sve što jesam. Zato što nisam ta bolest', rekla je iskreno. Poručuje ako ona može da svi možemo! 'Nema druge nego da nemaš straha!'. Cijela priča dotaknula je sve, a posebice Maju koja je pustila prve suze ove sezone

Uz prve suze, prva emisija donijela je i prvi zlatni gumb. Opernu pjevačicu Martinu oduševio je Marko Antolković sa svojim glasovnim mogućnostima. 'U tremi sam prije svake nove sezone Supertalenta po pitanju zlatnoga gumba jer me strah da ću ili prerano stisnuti ili da neću stisnuti, a da nakon toga ta razina talenta neće ponoviti', iskreno je podijelila s nama Martina Tomčić koja je u potpunosti sigurna u svoj odabir. Markov glas nije ju ostavio ravnodušnom pa je pritiskom zlatnog gumba podržala njegov talent i plasirala ga direktno u polufinale.

Supertalent,Hrvatska,Stella Scholaja

'Uvijek sam do sada bila i više nego zadovoljna odabirom kome ću pritisnuti zlatni gumb, a ove godine sam posebno zadovoljna jer se radi o mom području djelovanja, ali jako drugačijem u odnosu na ono što publika podrazumijeva pod klasično pjevanje. Radi se o raritetnom vokalu, muškom kontratenoru, ali jednom neobične punine i iskoristivosti u više žanrova. Vjerujem da će publika znati prepoznati razlog zašto je baš on od mene dobio zlatni gumb', zaključuje članica Supertalent žirija.