VIDEO  Snimka sa svadbe u Hercegovini postala hit

svadba,svadba u Hercegovini
Screenshot

Prijateljstvo je jedna od najljepših ljudskih odlika i s razlogom kažu da pravo prijateljstvo stoji iznad svega. S druge strane prijatelji mogu jako nedostajati jer trenuci bez njih nisu toliko lijepi.

Baš to se dogodilo jednom od uzvanika na svadbi u Roškom Polju kod Tomislavgrada. Njemu je toliko nedostajao njegov prijatelj, "pajdo" kako ga zovu, koji nije mogao doći na pir, da je napravio njegovu kartonsku figuru u punoj veličini.

On je tako mogao grliti svoga pajdu, s njim komentirati svadbu i svatove, zapjevati uz popularne pjesme, čak i nazdraviti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Netko od svatova napravio je videosnimku toga neobičnog, velikog prijateljstva i podijelio je na društvenim mrežama gdje je postala viralni hit.

Iako se događaj nije zbio u Imotskoj krajini, snimku je podijelila Facebook stranica "Imocki crnjaci" i već izazavala nekoliko tisuća podignutih palaca te nekoliko stotina komentara, prenosi Slobodna Dalmacija.

Administrator je komentirao: "Momka ovoga ne znam, ali svaka čast", "Bitna je volja. Kuvertu neka mu dadne u Minhenu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedna pratiteljica navodi da je bila na toj svadbi. "Meni kad netko nedostaje ja si ga nacrtan...svaka čast", piše druga. "To samo mogu naši judi, tuđi čovik nikad to neće znati", euforično je zapisala jedna od brojnih komentatorica, a druga je dodala: "Predobro, svaka čast moji zemljaci".

"Vako ću ja vas počet vucat okolo. Svugdi ćemo ić", "zaprijetila" je jedna komentatorica prijateljicama.

"Dobra zastava iza pajde. Što bi se reklo prava", primijetio je jedan komentator sklon gledanju šire slike.

Najkraće, objava je privukla pažnju. Ne bi čudilo da se ova ideja proširi pa da se po svadbama i drugim društvenim događanjima počnu viđati ovakvi prijatelji. Život je sve brži i nepredvidljiviji, radi se daleko od kuće s radnim vremenom koje obuhvaća dan i noć, što ugrožava i prijateljstvoa.

Ali kako vidimo iz Roškog Polja, pravo prijateljstvo s lakoćom nadvlada i to.