PETAK JE VEČER ZA VIRTUALNI IZLAZAK DJ nastup uz video snimke drona iz grada

ROOF AW
ROOF AW

U petak, 17. travnja, mostarski kolektiv "ROOF AW” organizira livestream pod nazivom ROOF AW pres. FROM MOSTAR WITH LOVE in association with KUM Videography u trajanju od 3h. Oni će sa privatne terase koja gleda direktno na Stari most uživo od 20 sati prenositi DJ nastup uz video snimke drona iz grada. Prijenos će biti emitiran na ROOF AW stranici.

Kolektiv "ROOF AW”  je osnovan 2017. godine od strane Igora Kurjakovića i Andreja Jelića, kao klupska platforma posvećena elektronskoj glazbi i promoviranju domaćih i ino artista.

Članovi "ROOF AW” već godinama promoviraju glazbeno-kulturnu scenu u gradu Mostaru.

"S obzirom na trenutnu izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo glede koronavirusa, a i uzimajći u obzir da je naša županija nažalost vodeća po broju oboljelih u FBiH, smatramo da je od iznimne važnosti održavati moral naših građana te im pružiti određenu vrstu zabave, s obzirom da su socijalni kontakti zabranjeni. Primjetit cete da je trenutni trend u svijetu organizacija Live stream nastupa svih eminentnih glazbenika, umjetnika, tako da i mi taj trend pratimo, te smo vec organizirali „In-house live stream“ uz poruku #ostanikući. Gledanost je bila odlična, kao i reakcija publike", kaže Jelić. 

Ovaj dvojac kaže kako žele doprijeti do još većeg broja sugrađana i sunarodnjaka pa i šire, te napraviti jednu pozitivnu, zabavnu, edukativnu i vizualno motivirajuću priču, uz poruku #ostanikući.

"Zapravo želimo kroz jedan moderan i zabavan način posalati glazbenu razglednicu Mostara uz sve njegove ljepote koje ga krase i u ovo neobično doba", objašnjavaju.