Ni srpsko ni hrvatsko : Seve i Milan djetetu će dati "internacionalno ime"

Do sada je hrvatska zvijezda zvanično bila prijavljena u Splitu, ali je u posljednje vrijeme sa srpskim biznismenom često mijenjala mesto prebivališta.

U razgovoru za "Alo!", izvor blizak popularnoj Splićanki objašnjava da je srpski kralj bakra već počeo sa opremanjem svog luksuznog stana na Vračaru.

- Milan je uz Severinin blagoslov već polako počeo da dotjeruje stan u Beogradu, koji se nalazi u jednoj elitnoj zgradi na Vračaru, za njihovog nasljednika. Dječja soba je već odabrana, tako da su sve stvari iz nje prenesene u drugi dio stana. Pošto još ne znaju spol djeteta, za sada kupuju stvari u univerzalnim bojama, a kad budu saznali da li će dobiti dječaka ili djevojčicu, tada će ukomponovati dezene. Seve već ima zamisao kako bi trebalo da izgleda krevetac, kao i cijela soba - priča za "Alo!" izvor blizak pjevačici, koji objašnjava zašto je Vučkovićeva prvobitno objavila da će im obiteljskii dom biti u Splitu.

- Ona je Splićanka, tako da će jedna od njihovih sigurnih oaza biti Split. Kad se umore od gradske gužve ili kad im dosadi život u Beogradu, pogotovo ljeti, dolaziće u njen rodni grad. Milan nije imao ništa protiv toga, ali su se oboje složili da bi im glavni grad Srbije bio mnogo bolja opcija za odgoj djeteta, pogotovo zbog toga što je veliki broj Milanovih poslova vezan za Beograd. Osim toga, i njena rođena sestra Marijana sa porodicom živi u srpskoj prijestonici i ona će joj sigurno biti od velike pomoći kada se porodi - završava priču za taj list izvor koji je inzistirao na anonimnosti.

- Dogovorili su se da svom djetetu, bez obzira na to da li će biti djevojčica ili dječak, daju internacionalno ime kako bi se izbjegle moguće neprijatnosti i povlačenje po medijima da li beba nosi srpsko ili hrvatsko ime - rekao je za "Alo!" izvor upućen u trenutna dešavanja u porodici Popović-Vučković.