Mostar: Članovi grupe od grada traže Ćaltino igralište

Damir Kljajo Ćalta, HŽRK Zrinjski, Damir Kljajo Ćalta, centar 2, igralište, Damir Kljajo Ćalta, Valentinovo, žene, HŽRK Zrinjski, Damir Kljajo Ćalta
Poštovani;

Na zahtjev 3346 člana facebook grupe, "Ćaltu za predsjendika Zrinjskog", ali i samih stanovnika mostraskog naselja Centar II., u najboljoj mjeri da grad učinimo većim na kulturnom planu, podnosimo prijedlog o promjeni naziva dječjeg igrališta u naselju Centar II. sadašnje tzv. Rotino u sportsko rekreacijski centar Damira Kljaje-Ćalte.

Naime, to igralište je u mnogim srcima stanovinka naselja i grada, te samo po sebi ima veliku emocijalnu stranu. Naš kandidat za predsjednika osobno je tu načinio svoje prve korake, napravio svoj prvi dribling, prvi centaršut, i tzv. Biciklo protivnićkom igraću.

To je mjesto poznato i po prvim ljubavnim avanturama mladih mostaraca, pa tako i nama dragog kandidata za predsjednika Damira Kljaje-Ćalta.

S toga Vas molimo, za doborbit naše djece i nas samih da nam izađete u susret i proglasite ovo igralište, mjestom posebne brige Grada Mostara!

Mostar 28.11.2013. godine.

HERCEGOVINA.info