Gost Oliverovog koncerta u Širokom Brijegu i slavni violončelista-Stjepan Hauser

Oliver Dragojević, Stjepan Hauser

Uz njegov bend Dupine, pojačan sa još nekoliko glazbenika, te odličnu mušku klapu Hrvoje, koja će s Oliverom otpjevati nekoliko pjesama, organizatori su najavili još jednog gosta-slavnog violončelistu Stjepana Hausera.

"Nakon pariške Olympie u kojoj su 2Cellos svirali prije par dana I još nekih europskih gradova, Luka I Stjepan će uzeti par dana odmora kako bi doma bili za blagdane. Iako umoran od brojnih koncerata, Stjepan se iznimno obradovao našem pozivu, budući je Oliver glazbenik koji je, kako je jednom izjavio-njegov idol", objasnili su iz agencije PRimera.

Ova dva vrhunska hrvatska glazbenika, prije dvije godine izdali su I zajednički album "Noć nek' tiho svira".

Zbog prenatrpanog koncertnog rasporeda 2Cellos, prava je privilegija vidjeti ih u zajedničkom nastupu, što će agencija PRimera omogućiti hercegovačkoj publici u nedjelju uz pomoć sponzora.Naime,gostovanje Stjepana Hausera na ovom koncertu omogućio je Barcaffe.

Cijena ulaznica za koncert ostaje ista sve do dana koncerta, kada će biti uvećana za 5 KM.

"Ulaznica za parter (15 KM) I tribine (20KM) je ostalo jako malo, a od danas na prodajna mjesta puštamo I ograničen broj VIP ulaznica.Požurite ih potražiti na prodajnim mjestima-info pult Mepas Mall-a u Mostaru, Cosmopolitan caffeu u Širokom Brijegu, te u caffeu Grand u Posušju"-poručuju organizatori.

Uz vrhunska glazbena imena, organizatori su najavili I vrhunsku produkciju. Nesumnjivo je da nas očekuje glazbeni I vizualni spektakl.

Generalni pokrovitelj Božićnog koncerta Olivera Dragojevića je HT Eronet.