5 malih jesenskih radosti u kojima trebamo uživati svakodnevno

jesen, proljeće, ljeto, zima, ravnodnevnica, vremenska prognoza, kiša, jesen, jesen, Katarina Zovko Ištuk, vremenska prognoza, Zoran Zadro, jesen, vremenska prognoza, jesen, vremenska prognoza, jesen, jesen, jesen, boje, zdravlje, zima, snijeg, vremenska prognoza

1. Ispijanje omiljenog čaja

Jabuka i cimet, borovnica, brusnica i šumsko voće samo su neki od okusa koji nas uvijek podsjećaju na jesen. Uz šalicu ovog finog toplog napitka skoro pa možemo "okusiti" jesen te je idealan način za opuštanje.

2. Paljenje najdraže mirisne svijeće

Još jedna mala jesenska radost je i miris omiljene svijeće koji se širi našim našim domovima te tako stvara i unutarnje jesensko okruženje. Miris naranče, cimeta ili vanilije jedan je od onih bez kojih je jesen nezaobilazna.

3. Šetanje parkom

Potpun doživljaj jeseni osjeti se šetnjom. Parkovi su prepuni drveća čije lišće mijenja boje, a polako i tlo postaje dom otpalog lišća. Za uživanje u bogatstvu jesenskih boja dovoljna je kratka šetnja koja ima i relaksirajući učinak.

4. Izležavanje pod mekanom dekicom

Nakon šetnje vrijeme je za odmaranje na kauču pod mekanom dekicom. Upravo tada šalica omiljenog čaja najbolje odgovara. Odvojite malo vremena za sebe, odmorite se i uživajte u toplini pahuljaste dekice i finog napitka.

5. Gledanje jesenskih filmova

Svatko od nas ima omiljene filmove, serije ili knjige za kojima posežemo tijekom jesenskih večeri. Upravo uz njih ćemo još lakše osjetiti taj ugođaj i još slađe ćemo zaspati.

zadovoljna.hr