VIDEO  Kukavički pobjegao od bika pa završio u zatvoru


Christian Hernandez, 22-godišnji meksički matador, u panici je preskočio preko ograde odmahnuvši potom rukom u stilu "što mi to treba". Pod utjecajem bijesnih organizatora i razočarane publike, koja se nije štedila pri zviždanju, mladi se borac pokušao vratiti u arenu, ali je strah od bika ipak ostao jači, prenosi dalmacija news.

- Postoje stvari u svakom od nas kojih čovjek mora biti svjestan: nisam imao sposobnosti, nisam imao j...! Divim se svim hrabrim matadorima, no ja nisam rođen za borbu s bikovima! - rekao je osramoćeni Meksikanac u televizijskom intervjuu kojim je najavio da se povlači iz sporta.

 

 

U međuvremenu, Hernandez je završio u zatvoru, kamo ga je strpala menadžerska agencija pod optužbom za kršenje ugovora. Hernandez je pušten na slobodu nakon što je platio kaznu.

Ranije ove godine Hernandezu je probodena noga u borbi s jednim bikom. Moguće je baš taj incident ostavio traga na školovanom matadoru.

Borba s bikovima popularan je sport u Meksiku, kao i u Španjolskoj. Plaza Mexico najveća je arena za borbu s bikovima na svijetu. Na tribine amfiteatra može sjesti 48.000 ljudi.

D.N./Ts.

Foto: Screenshot YouTube