VIDEO  Kuća strave u kojoj nitko nije izdržao program do kraja

horor, kuća strave i užasa

Čak 24 tisuće ljudi nalazi se na popisu, čekajući svoju šansu da testiraju svoje živce i hrabrost. Bez obzira na popularnost, nitko nikada nije uspio proći cijeli program.

U Kaliforniji, točnije San Diegu postoji kuća strave toliko jeziva da i odrasle muškarce tjera na suze. Od svih posjetitelja koji je posjećuju, nitko nije preživio osam sati strave koju nudi ovo neobično imanje. Posustaju i najhrabriji, budući da na kraju budu natopljeni umjetnom krvlju, vezani, natjerani u kavez sa zmijama i slično. Svaki posjetitelj prije ulaska mora potpisati izjavu da ulazi na vlastitu odgovornost, piše Mail Online.

Strašne slike koje se nalaze u fotogaleriji pokazuju kako ova kuća zaista nudi iskustvo koje možete naći samo u najgorim filmovima strave. Ovisnici o adrenalinu redovito posjećuju ovu kuću, no ne uspijevaju iz nje i izaći. Interaktivno iskustvo koje nudi zaista se opisuje kao horor iz stvarnog života, a teror koji proživljavaju posjetitelji djeluje zbilja stvarno.

Osnivači Russ McKamey i njegova djevojka Carol Schultz pobrinu se da svaki posjet bude drugačiji od prethodnog, tako da zaista ne možete znati što očekivati. Tek dvije osobe istodobno mogu kročiti u kuću, a cijeli je iskustvo sasvim besplatno.

izvor: srednja.hr