SAD: Polila trogodišnjaka kipućom vodom: 'To mu je bila kazna'

kuća strave i užasa, zlostavljanje, trogodišnjak

U'kući strave', kako ju je sam sudac Michael Morris nazvao, 29-godišnja Patricia Buchan je sustavno zlostavljala i maltretirala trogodišnjaka te ga naposljetku, za kaznu, polila kipućom vodom zato što se, kako je sama na sudu navela, pomokrio po tepihu u sobi od njezinog sina.

Naredila mu je da se skine i sjedne u kadu gdje je donji dio dječakovog tijela zalila vrelom vodom. Medicinska sestra je u školi primijetila da dječak ima opekline, modrice i druge ozlijede po cijelom tijelu te je cijeli slučaj prijavila nadležnim institucijama, izvještava Daily Mail.

Buchan živi u kući s petero odraslih osoba. Od njih šestero su svi, uključujući njezinu 55-godišnju majku Mary, 23-godišnju sestru Bridget, majku trogodišnje žrtve 44-godišnju Natachu Smith, 62-godišnju Patriciu Gamarra i 39-godišnjeg Homera Searcya, već ranije optuživani zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja djece.

Kako je sudac Morris obznanio, dječaka su u 'kući strave' neprestano tukli, koristeći se remenom i šakama. Osim trogodišnjaka, u kući živi i petero djece čiji su roditelji za sada još nepoznanica. Najstarije dijete ima sedam godina, a susjedi nagađaju kako je cijela obitelj bila povezana s trgovinom droge, prenosi Večernji.hr.

https://www.youtube.com/watch?v=qc0xaumdZso