U Dubrovniku sam upoznala najveću 'kučku' u turističkoj industriji

Dubrovnik
Dubrovnik

... je doputovala iz Bosne i Hercegovine, a za takav stav 'zaslužne' su, kaže, tri 'kučke'. 

-'Kada kažem da me Dubrovnik nije impresionirao, znam da će moje riječi privući brojne kritike. Ali, moj posao je da pišem ono što vidim i osjetim, i uistinu me grad nije dojmio', napisala je blogerica Brooke Saward. Otkriva i zašto.

Najprije joj smeta što je imala samo jedan dan, 09. travnja, da otkrije zašto je Dubrovnik tako popularan posljednjih godina, što je ipak samo njena krivica. Mogla je isto tako ostati i više. Umjesto toga, u Blagaju u BiH provela je sedam dana.

Namjerno je, kaže, izabrala travanj, tako da izbjegne ljetne gužve. Ipak, ni to nije bilo dovoljno. A zasluge za to pripisuje bezobraznim djevojkama u 'turističkom centru'.

-'Moje negativno iskustvo obilježio je susret s najneljubaznijom osobom u turističkoj industriji koju sam do sada upoznala. Neljubaznost je jedno, a ova djevojka je zbilja bila nešto posebno. Kada smo stigli u povijesnu jezgru ušli smo u 'turistički centar' koji se nalazi s desne strane da bismo dobili par informacija i isplanirali dan. Tamo smo naletili na agresivno pleme od tri djevojke. Jedna od njih izdvajala se po bezobraznosti i nije mogla biti veća 'kučka' i da se trudila. Nakon pet minuta nepotrebno grubog nastupa otišli smo bez ijedne valjanje informacije, bez ideje što nam je raditi. Grozna prva impresija', opisala je neugodno iskustvo.

Ako je ovo ipak trivijalnost, kaže blogerica, za svoj utisak o Dubrovniku krivi ponajviše visoka očekivanja. Sugerira posjetiteljima da se bezglavo ne žure u Dubrovnik.

Brooke Saward blog je pokrenula u prosincu 2012., a hvali se sa 150.000 mjesečnih posjeta, 50.000 fanova na Instragramu, gotovo tri tisuće 'pratitelja' na Twitteru i više od pet tisuća Facebook fanova.

Danas.net.hr