Tri super trika kako ventilator pretvoriti u klimu - brzo i lako

ventilator, klima uređaj, vremenska prognoza, pravila, vrućina, savjeti, vremenska prognoza, narančasto upozorenje, vremenska prognoza, meteoalarm, meteorolška prognoza, meteo alarm, meteorolozi, vremenska prognoza, vremenska prognoza, vremenska prognoza, ventilator, klima, klima uređaj, ventilator, vrućina, ljetna vrućina, toplotni udar, znojenje, neznojenje

... odnosno stvori temperaturu ugodnu za život. Jednostavno je i jeftino, a u kući će biti ugodno boraviti danju i spavati noću, piše 24sata.hr.

Ovo su tri genijalna načina kako ćete svoj ventilator pretvoriti u klima uređaj:

Kockice leda

Ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda Kako ventilator puše po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji zrak. To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada samo dodajte novi.

Zaleđena voda

Slično je kao u prvom primjeru, ali umjesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.

Led i ručnik

Kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, zavežite dva kraja špagom i objesite između dva stolca. To stavite ispred ventilatora. Ispod ručnika stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.