Teći će rijeka leševa na proljeće, 2014. će biti katastrofalna!

baba Vanga

... babom Vangom, neposredno prije njene smrti, u kome proriče mnogo ljudskih leševa. Vangelija Gušterova, poznata širom svijeta kao baba Vanga, otkrila je Lubčenku detalje naše bliske budućnosti, za koje bismo možda radije željeli da ipak nije podijelio sa nama.

Prema riječima Vange, svijet bi trebalo na proljeće da očekuje velike poplave koje će sa sobom nositi "rijeku leševa". Nije precizirala koji dio Zemlje će biti obuhvaćen, a razni vidovnjaci proriču da se radi o više različitih poplava širom svijeta, koje će se desiti nakon otapanja snijega.

I kada ta katastrofa prođe i pomislimo da smo sigurni, čeka naš još veći pakao. Radi se o bolesti kože, epidemiji koja je navodno opasnija od side, a pokosit će muškarce. Proročanstvo kaže da će umirati u strašnim mukama, sa tijelom punim gnojnih čireva.

Ako je za vjerovati prorekla je smrt princeze Dajane, Hitlerov i Staljinov neslavan kraj, napad na njujorški trgovinski centar, raspad SSSR-a, datum smrti Bugarskog kralja Borisa III, kao i datum sopstvene smrti.

Izvor: B92