PRIJAVE U TIJEKU: Škola crtanja, slikanja i decoupage tečaj na jednom mjestu

PRIJAVE U TIJEKU: Škola crtanja, slikanja i decoupage tečaj na jednom mjestu

Naučite crtati i slikati uz stručno vodstvo magistra slikarstva i likovne umjetnosti Denisa Vučića i voditeljicu decoupage tehnike Irenu Lukin, studenticu hrvatskog jezika i književnosti.

Na tečaju crtanja i slikanja polaznici će učit osnove slikanja i crtanja, proći će većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama, bojicama, pa do slikanja akvarelom, temperama i kolaž tehnikom.

Likovni tečaj je pogodan za osobe svih uzrasta, zanimanja i interesa, kojima je cilj razviti svoju likovnu senzibilnost. Cijena za tečaj crtanja i slikanja, koji traje šest tjedana (jednom do dva puta tjedno u trajanju 90 minuta), iznosi 50 KM.
Decoupage je danas jedna od najpopularnijih tehnika ukrašavanja papirom starih stvari i predmeta. Cijena tečaja je 60 KM, a predviđen je za uzraste od 12 do 18 godina.
Na stručan način ćemo individualno pristupiti svakome polazniku u edukaciji, te usmjeravati i poticati kreativno promišljanje i izražavanje uz postepeno praćenje i likovno usavršavanje svakog pojedinca.
Sve informacije možete dobiti na broj za prijave 063/761-607 i 063/234-434, koje primamo do 19. svibnja.