Pet načina da besplatno zovete cijeli svijet

Pet načina da besplatno zovete cijeli svijet
No, uz pomoć svog računala i interneta možete ih besplatno nazivati i na zemaljske linije!
To možete ostvariti preko pet internetskih stranica. No, svaka od njih ima svoje uvijete i mane. Tako je njihov rad obično popraćen nametanjem video reklame prije obavljanja poziva, raznim ograničenjima, registracijama.

1. Evaphone

Preko ove internetske stranice možete nazivati telefonske brojeve u gotovo svim zemljama. Ograničava vas samo u trajanju besplatnog poziva, a on se razlikuje od zemlje do zemlje. Za one koji će koristiti ovom stranicom dovoljno je, kada uđu na nju da odrede državu i uz već određeni predbroj dodaju onaj koji bi željeli nazvati, kliknu "zelenu slušalicu" i sačekaju nekoliko sekundi, piše Profitiraj.hr.

2. FreeCall

Ova aplikacija, koju morate skinuti na svoje računalo, nudi vam besplatne pozive za više od pedeset država. Pomoću nje tjedno možete besplatno telefonirati u vremenu od 300 minuta.

3. Calleasy

I Calleasy vam nudi besplatne pozive. No, samo prema zemljama čija je cijena poziva manja od pet centi po minuti. Na svojoj stranici navode koje su to zemlje, a vi poziv osim s kompjutera možete uspostaviti i preko mobilnog telefona, piše Profitiraj.hr.

4. PokeTalk

Preko PokeTalka možete besplatno nazivati u 50 zemalja i to 50 puta u mjesecu, ali samo 10 minuta po pozivu.

5. Flash2Voip

Flash2Voip omogućava besplatne međunarodne pozive prema trideset zemalja. Uvjet je registracija na internetskoj stranici, javlja Profitiraj.hr.

DalmacijaNews