FOTO  Održana svečana dodjela diploma polaznicima Centra za tehničku kulturu (CTK) Mostar

CTK, Mostar, diplome
Tom je prigodom dodijeljeno 96 diploma mladim tehničarima, koji su svoja znanja iz maketarstva, modelarstva, robotike, elektronike i informatike stekli u kreativnim radionicama Centra za tehničku kulturu Mostar.

„Temeljna misija Centra je omogućiti mladima pristup praktičnim tehničkim znanjima i tako im pomoći da u zrelijoj dobi postanu kreativni stručnjaci. U što ranijoj dobi prepoznati talente, usmjeriti ih i omogućiti im razvoj, jer ti isti mladi talenti sutra će biti stručnjaci i inženjeri bez kojih će ova zemlja teško moći napraviti gospodarski korak naprijed."- naglasio je u svome obraćanju nazočnima Mladen Kostić, član Upravnog odbora Centra za tehničku kulturu Mostar.

U protekle četiri godine, koliko postoji, kroz kreativne radionice ovoga Centra prošlo je preko tri stotine polaznika, pri čemu se zahvaljujemo najprije njihovim roditeljima.

CTK nastavlja sa svojim redovnim aktivnostima - kreativnim radionicama modelarstva/maketarstva, elektronike, robotike i informatike i poziva sve kreativne i radoznale školarce da se upoznaju sa CTK i postanu naši članovi, na obostrano zadovoljstvo.

Centar za tehničku kulturu - mjesto za male inženjere www.ctk.ba.