Ne propustite sportsku emisiju Treća četvrtina studentskog radija Treći

radio, emisija

...a u sklopu kolegija Sportsko novinarstvo. Emisiju realiziraju studenti prve godine diplomskog Studija novinarstva Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.
Emisija će biti u programu od 11:15 do 12:00 sati.

U rubrikama „Jeste li znali?" i „NBA", studenti će pripremiti sportske zanimljivosti, ali i aktualnosti iz najistaknutije muške profesionalne košarkaške lige iz Sjeverne Amerike. Analizirati će događanja iz Premijer lige i Europske lige, a anketa će pokazati koliko studenti u Mostaru prate Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Gost u studiju radija Treći će biti Albert Pehar, urednik i voditelj emisije „Sprint" Naše TV i dugogodišnji sportski novinar te će slušatelji upoznati i studenticu Sveučilišta u Mostaru Gloriju Šudić, uspješnu odbojkašicu i trenericu.

Program će realizirati Tanja Kraljević, Ante Musa, Martin Ćorić, Marin Vučković, Danijela Mandić i Ivona Mišković. Voditeljski par su Branka Dijaković i Rudolf Tuna, a ton majstor je Ante Polić.

Studenti će kroz ovu praktičnu nastavu stjecati znanja i kompetencije za pripremu i realizaciju sportskih emisija na radiju.