B2B BiH platforma biti će predstavljena početkom 2016. godine

B2B BiH, BIH, platforma

...na čelu sa Zoran Drmaćem, a čiji cilje jeste firme i ekonomiju Bosne i Hercegovine uvesti i moderan i suvremen način komunikacije i brandinga ušao je u novu fazu implementacije.
Početkom 2016. godine koncept projekta biti će predstavljen pred 300 najvećih firmi u BiH, odnosno pred direktorima tih firmi, kao i pred relevantnim političkim faktorima. Očekuje se da će to biti najveći poslovni događaj u BiH.
Drmać je istakao da su oduševljeni izvanrednim feedbackom od strane firmi u BiH, koje sa nestrpljenjem očekuju početak rada platforme, jer ekonomija BiH mora da svoj put izgrađuje na suvremenim trendovima. Također kompanije su istakle da su izuzetno ponosni na nas, jer će svoja nastojanja da se kreću zajedno sa digitalnim trendovima povjeriti isključivo nama, te da će B2B BiH biti dio njihovog svakodnevnog rada, a njeni benefiti povećati njihovu poslovnu uspješnost.

Koristeći IT business alate koji su danas vodeći u stvaranju poslovnog identiteta u svijetu, B2B BiH će prije svega generirati i kreirati svježe i pravovremene informacije koje dolaze iz firmi u realnom vremenu, koje će putem vlastitog interaktivnog i dinamičnog business profila zajednički stvoriti digitalnu business web platformu, a koja će sistematizirati sve poslovne informacije i kroz definirane IT business alate postati Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini sa apsolutno svakog aspekta i potrebe svih ciljnih grupa koji direktno ili indirektno sudjeluju u kreiranju ekonomije naše države.

B2B BiH digitalna business web platfroma početi će sa radom krajem proljeća 2016. godine, na kojoj će posao pronaći 10 do 15 mladih ljudi.

Također, sve informacije u toku implementacije projekta moći će se pronaći na web lokaciji www.b2bbih.ba gdje će se i nalaziti B2B BiH digitalna web platforma, a također sve informacije možete pronaći na našem FB page-u https://www.facebook.com/b2bbih