FOTO/VIDEO  Skladba 'Sve dok živim ja' nije samo duhovna pjesma.

Projekt Quo vadis,  Quo vadis
Pitanje je samo koliko netko želi dopustiti toj istini ili svjetlosti da uđe duboko u njegovo biće. Mnogi ljudi žele da im bude bolje u životu, ali ne vide ili ne žele čuti istinu, odnosno pravo rješenje. Jer na svjetlosti se očituju sva zla djela s kojima treba prestati. Koja su nas držala u tami. A to zna boljeti!

Skladba 'Sve dok živim ja' nije samo duhovna pjesma. Za onog što je posluša može biti i odluka za novi početak tj. obraćenje. Kroz melodiju se može osjetiti daljina, a i blizina Božje prisutnosti bez koje se ne želi više živjeti. Stanje Njegove odsutnosti jednako je stanju pakla. Na to ukazuje dio pjesme, odnosno teksta 'Vrati mi miran san' gdje se očituje sav teret kojeg je bez Njegove pomoći nemoguće nositi.

'Da li jedna pjesma može spasiti ljudsku dušu?', zvao se jedan film. Siguran sam da može čovjeka motivirati i dotaknuti da donese ispravnu odluku.

U stvaranju ove skladbe sudjelovao je čitav sastav Quo vadis iz Landshuta:

Glazba - Tanja Jurić
Tekst - Kristian i Petra Bevanda
Aranžman - Kristian i Petra Bevanda, Ivan Raguž
Gitare, basevi, bubnjevi - Ivan Raguž
Klavir, violine - Petra i Magdalena Bevanda
Glavni vokal - Tanja Jurić
Back vokali - Tea Barišić, Anđela Čavrag, Magdalena Bevanda, Monika Martić, Ana Raguž, Ivana Soldo, Kristina Barbarić, Kristian i Petra Bevanda

 Croexpress 2014