Skinula je 50 kilograma prije svadbe

Skinula je 50 kilograma prije svadbe

Australki Kylie Mulcahy potraga za vjenčanicom činila se kao prava noćna mora jer se bojala da sa svojih 120 kilograma neće stati ni u jednu. Zbog toga je odlučila promijeniti način života te je do svog vjenčanja 2019. godine izgubila više od 50 kilograma i bez problema stala u veličinu 38.

U bitku s kilogramima krenula je 2016. godine, kad je uzela privatnog trenera koji je za nju složio plan prehrane i tjelovježbe. Njezin plan prehrane bio je sastavljen od najviše povrća i proteina, a redovito je uzimala i zamjenske shakeove.

Izgubila je 15 kilograma, no pravi gubitak počeo je tek kad su joj dijagnosticirali policistične jajnike. Nutricionist joj je tad rekao da iz prehrane izbaci mliječne proizvode i gluten. Taj novi plan prehrane, usredotočen ponajviše na izbacivanje mliječnih proizvoda, u kombinaciji s redovitom tjelovježbom rezultirao je drastičnim gubitkom kilograma.

Nakon svega toga, 2018. godine zaputila se po vjenčanicu i pronašla savršenu. “Moje tete su plakale kad su me vidjele na vjenčanju u ožujku ove godine”, rekla je za Daily Mail./HMS