Simona Ištvanović nakon pune tri godine prekinula medijsku šutnju: Danas živim u čistoći i krijeposti

Simona Gotovac obraćenje, šutnja
... nakon pune tri godine i otvorila dušu novinarima RTL-a. Simona danas za sebe kaže da je izgubljeno dijete Božje koje je zastranilo, ali se vratilo i da je potpuno promijenila život.

Sada je posvećena samo Isusu, kćeri i novoj karijeri visažistice, a bivšeg supruga viđa samo kad dođe posjetiti njihovu Gabrijelu. Popuno je promijenila i način odijevanja, a neke je stvari čak i spalila.

- Sve ono što sam prije nosila, to sam maknula. Želim Bože da me Ti odjeneš kako je Tvoja volja. Ne želim više nosit ono što sam prije nosila. Tako sam jedan dio podijelila, jedan bacila - rekla je priznajući da su neki zbog toga mislili da je poludjela.


Kazala je da u njenom novom životu ipak ima mjesta za novog muškarca, ali da je to "sve isto predala Bogu u ruke". Istaknula je da, ukoliko ga upozna, prije braka s njim neće stupati u intimne odnose. U čistoći kaže živi već tri godine i tri mjeseca.


"Ja živim čistoću. Krijepost - to je isto plod Duha Svetoga - zaključila je upitavši: "Kako ići svaki dan na sakramente i pričest ako nisi u čistoći".


PSD