Što fotografije na Facebooku govore o njoj?

Facebook, Facebook, fotografija
Greg Hartley, ekspert za govor tijela i ponašanje, koji se bavio analiziranjem fotografija brojnih poznatih, poput Brad Pitta i Angeline Jolie te Gerard Butlera i Jennifer Aniston otkriva što određene fotografije na Facebooku točno poručuju.

Fotografije s kojih je izrezan bivši dečko

Stavljanje fotografija na kojima se nekada davno nalazio i njezin bivši dečko, prije nego ga je izrezala, može otkriti koliko joj je ta veza značila te da ju je na neki određeni način definirala ili jednostavno nije mogla pronaći druge fotografije na kojima izgleda tako dobro. Fotografije na kojima vam se smiješi njezin bivši mogu značiti samo jedno - da joj je on značio jako puno te pokazuje koje fizičke predispozicije traži kod muškaraca.

Fotografije s vjenčanja

Fotografije na kojima se zabavlja i smiješka na vjenčanju prijateljice vrlo lako bi mogle značiti da je i ona, baš kao i njene prijateljice spremna skrasiti se. Stoga, ako vam to nije cilj, a na njezinom profilu se nižu albumi Vjenčanja jedan, dva i tri, možda je vrijeme da date petama vjetra.

Fotografije na kojima pozira

Poziranje uvijek u istoj pozi te guranje u sredinu prije fotografiranja nagovještava da joj manjka hrabrosti te da teško sama upravlja situacijom. Takav stav otkriva njezinu nesigurnost te nezadovoljstvo vlastitim tijelom. No, ako je s prijateljicama satima gledala Top Model i vježbala poziranje, cijela teorija pada u vodu.

Fotografije na kojima se smije

Pregledavajući njezin Facebook profil sigurno ćete naići na mali milijun fotografija na kojima se smješka. Međutim, velika je razlika između lažnog i iskrenog smiješka. Da li se radi o pravom smiješku otkriti ćete ako bolje pogledate u kutove njezinih očiju koji bi morali biti skupljeni. Osmijeh sa zatvorenim ustima, osim da u trenutku fotografiranja nije bila baš raspoložena, može značiti i da se srami svojih zubi, stoga ne bi bilo malo bolje obratiti pažnju na sljedećoj kavi.

Avanturističke fotografije

Poziranje prije bungee jumpa prije polijetanja zmajem otkriva njezinu 'divlju' stranu. Očito takva djevojka nije tip osobe kojoj je najbitnija stvar na svijetu dobro izgledati već se želi i dobro zabaviti. Način kako pozira, ukočeno ili opušteno odmah vam i otkriva kako se snalazi u novim i nepoznatim situacijama.

Fotografije ženskog izlaska

Poželjno je da djevojka ima prijateljice i žensko društvo s kojime može ponekad izaći u provod. Inače, mogla bi se poput pijavice zakačiti za vas, i to u samo nekoliko dana. Stoga su fotografije nje i prijateljica vrlo važne jer otkrivaju da održava redovite i prisne kontakte te ima društveni život.

Fotografije s djecom

Cijeli album vaše drage s djecom poznanika i prijatelja može značiti samo jedno - i ona želi jedno i to ubrzo. Stoga ako joj na profilu počnu pojavljivati fotografije na kojima se smješka bebama znate što vam se sprema.

Otkačene fotografije

Snimke na kojima skače, radi grimase i neobične poze otkrivaju pozitivnu činjenicu - o takva djevojka je zadovoljna vlastitim tijelom i izgledom te puca od samopouzdanja.

tportal.hr