Prilagodite sebi Wikipediju kako biste bili što učinkovitiji

Prilagodite sebi Wikipediju kako biste bili što učinkovitiji
- Promijenite izgled stranice - Izgled stranice možete mijenjati, samo trebate odabrati od ponuđenih mogućnosti onu koja vam se najviše sviđa. Sve što trebate napraviti je promijeniti nekoliko kodova slijedeći upute

- Wikipedija i Google Karte - Wikipedija ima posebnu stranicu koja je povezana uz Google karte i na taj način možete vidjeti sve Wikipedija članke za zemljopisno područje koje želite. Sljedeći put iskoristite tu mogućnost kada vas budu zanimali detalji o nekom mjestu.

- Unaprijedite pretraživanje -Ukoliko niste sigurni kako se nešto točno piše upišite koliko znate i na kraju dodajte zvjezdicu (*). U pretraživanje će Wikipedija povući sve rezultate koji imaju takav početak riječi.

- Koristite Wikipediju i na mobitelu - Postoji mobilna verzija Wikipedije kako bi vam pretraživanje putem mobitela bilo što jednostavnije, brže i učinkovitije: http://hr.m.wikipedia.org/

- Isključite poveznice - Ukoliko vam smetaju razne poveznice sa strana i želite čitljiviju verziju sve što trebate napraviti je odabrati verziju za ispis i pojavit će vam se takva verzija Wikipedije.

tehton.covermagazin.com