Posjećenost bosanskohercegovačkih internet stranica za mjesec siječanj 2011

računala

hercegovina.info na 14. mjestu

Ovaj indikator se odnosi na aktualni broj osoba (ne kompjutera, cookie-a ili IP adresa) koje su, sa područja BiH, posjetile web mjesto u datom mjesecu.

Internet stranice su rangirane po kriteriju broja stvarnih posjetilaca (real users). Stranice koje tijekom čitavog mjernog perioda od mjesec dana nekoliko dana nisu mjerila statistike, često zbog migracija na nove servere ili održavanja, po automatizmu nisu uvrštene u ovomjesečnu rang listu i gemiusAudience bazu - kraći periodi mjerenja time ne daju egzaktne podatke u odnosu na ostale učesnike koji su se mjerili tijekom cijelog perioda.

Doseg - izražen je kao postotak, omjer broja posjetitelja (real users), sa područja BiH, koji generiraju najmanje jedan prikaz stranice na odabranom web mjestu u datom vremenskom periodu i totalnog broja Internet korisnika u datom vremenskom periodu.
► Valicon d.o.o. je jedna od vodećih kompanija za tržišno savjetovanje i istraživanje u regiji jugoistočne Europe. Ova kompanija je nastala 2007. godine i specijalizirana je na mala tržišta, rješenja prilagođena klijentima, napredne metodološke pristupe i dubinska istraživanja klijenata. Kompanija je partner Gemius S.A. za glavno online istraživanje gemiusAudience u BiH, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

► Gemius S.A. je najveća internet istraživačka agencija u centralnoj i istočnoj Europi, pruža široki dijapazon pretraživanja interneta, brojnim međunarodnim klijentima kroz regiju, a nedavno je također počela djelovati u Danskoj. Cilj glavnog istraživanja jest da postavi internet valutu mjerenja publike u svim zemljama gdje je kompanija prisutna. Radeći sa ključnim industrijskim spojenim odborima i drugim tržišnim igračima, Gemius pruža tačne, visokokvalitetne podatke za medija planere, kupce i prodavače.

hercegovina.jpg