Online dating pravila za žene

1. Budite umjerene kada je dopisivanje u pitanju. Nemojte pretjerivati stalnim slanjem poruka, emailova i slično jer biste na taj način mogli otjerati potencijalnog partnera. Ponekad je dobro pričekati da se baš on javi vama.

2. Pripazite kakve fotografije pokazujete. Morate biti svjesni da vas te osobe ne poznaju i da im je ta slika jedina gdje vas mogu vidjeti. Neka bude realna, ali isto tako neka vas ujedno i pokazuje u najboljem mogućem svjetlu.

3. Ukoliko se intenzivno dopisujete s kolegom s posla radije to radite preko privatnog emaila, poslovni email nije dobar način komunikacije ukoliko ne želite da drugi vaše kolege saznaju detalje vašeg dopisivanja.

4. Pokušajte biti što ljubazniji. Čak i one nešto bezobraznije muškarce više privlače ljubazne žene koje uredno odgovaraju na emailove i poruke.

5. Pripazite na svoju sigurnost. Nikada nemojte zaboraviti da postoji granica što sve toj osobi smijete reći, a ukoliko se nalazite s njim svakako o tome obavijestite nekog od prijatelja.

6. Provjerite ga. Ukoliko vam se čini zanimljiv svakako iskoristite prednosti moderne tehnologije i pokušajte na internetu pronaći sve što možete o njemu.

7. Budite pošteni i iskreni, ukoliko se vi pretvarate ne možete očekivati da to ne rade drugi. Krenite od sebe.

tehton.covermagazin.com