FOTO/VIDEO  Odmorite od "dosadnjakovića": Konačno najbolja Facebook aplikacija ikada!

Da ne biste morali da objašnjavate prijateljima zašto ste ih izbrisali sa liste i eventualno im saspete u lice da smaraju, ova aplikacija će vam omogućiti da svim tim “dosadnjakovićima” skrenete pažnju da se ne slažete sa njihovim načinom obraćanja na Facebooku i da ćete odmoriti od njih na neko vrijeme. Kako bi se to u žargonu reklo, “pošaljite ih u ćošak”, ili im lupite “packu” koju će svi moći da vide.
 
Ono što treba da učinite je da dozvolite aplikaciji “Defriendtion” pristup vašem Facebook profilu, a to možete učiniti na ovom linku.
 
Aplikacija “Defriendtion” ima samo jednu stranicu, na kojoj treba da unesete ime prijatelja kojeg želite da “iskulirate” na neko vrijeme, razlog zbog kojeg to želite da učinite, period na koji će ta pauza važiti, a na kraju imate mogućnost da u posebno polje kopirate link, citat ili sliku kako bite uvijek mogli da ga se podsjetite na to.
 
Nakon što popunite obrazac prijatelj kojeg ste izabrali preko Facebook linka dobiće obavjest da ste ga zbog tog i tog posta, iz tog i tog razloga stavili na “odmor” na određeni broj sati. Na taj način ste mu stavili do znanja da se sa nekim objavama ne slažete i da bi u budućnosti trebalo da povede računa o njima, prenosi 24sata.info.
 
Javno vidljivo upozorenje, koje Defriendtion stavlja na vaš i prijateljev zid, odnosno Timeline, moglo bi da bude dovoljan razlog da on prestane da vas gnjavi. Takođe, postoji mogućnost da to upozorenje postavite i na Twitter.