Novi prijatelji na Facebooku

No, osim osoba koje stvarno dobro poznaješ vjerojatno se pitaš koga još treba dodati na listu kako bi sam Facebook bio što zanimljiviji, a da ne pretjeraš u tome. Slijedi nekoliko savjeta:

1. Novinari - oni su dosta zanimljivi i u toku, većinom prate i komentiraju trenutne događaje i imaju vrlo zanimljive statuse.

2. Kolege s posla - nije dobra opcija komentirati posao, ali sigurno imate i nekih drugih zanimljivih tema o kojima se možete dopisivati.

3. Zanimljivi pojedinci iz zajedničke grupe - učlanjen si u neku grupu koja te posebno zanima, naravno budući da vidiš objave i komentare članova grupe, ukoliko ti se netko posebno sviđa nemoj se ustručavati i dodati ga za prijatelja. Zajednički interesi su jako bitni za povezivanje ljudi.

4. Popularni forumaši ili blogeri - oni uvijek mogu tvoj zid učiniti zanimljivijim, a s obzirom da često podsjećaju na svoja djela i komentare možda naučiš ili pročitaš i nešto novo.

5. Pod zadnjim navodimo nekog koga nikako ne trebaš sam dodavati, ali ukoliko ti pošalje zahtjev za prijateljstvom nikako ga nemoj odbiti - vaš šef.

tehton.covermagazin.com