Nova sramotna grupa na Facebooku: Pogledajte što vam djeca rade u školama!

Facebook
Nakon što je ugašena sramotna grupa 'Najveće drolje osnovnih i srednjih škola' koja je zgrozila čitavu regiju, srednjoškolci su pokrenuli novu, u najmanju ruku kontroverznu grupu pod nazivom 'Uživo iz balkanskih škola'. Možda i grupa ne bi bila po samom nazivu sporna da učenici ne pokazuju šokantne detalje koje izvode u školama iza i tijekom održavanja nastave.
Fotografije objavljene na ovoj grupi najčešće dolaze iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije te Crne Gore i govore o zaista destruktivnom ponašanju mladih ljudi.

Od razbijenih wc-ova, skinutih ploča, bacanja torbi kroz prozor, donošenja alkohola u učionice pa sve do ismijavanja profesora. Na fotografijama doista možete vidjeti sve i svašta i govore više od riječi.

Učenici Strukovne škole u Vukovaru objavili su fotografiju starije profesorice kako sjedi ispred ploče ograđena stolovima i stolicama uz nepristojan komentar 'J.... bila je zločesta'.

Grupica mladića iz Mješovite škole Ključ devastirala je ploču i ponosno se ispred nje fotografirala dok je drugi razred gimnazije iz Orašja u potpunosti devastirao toalet.

Šokantnih primjera je još mnogo. Što se događa s današnjom djecom? Gdje im je kraj i jesu li svjesni kakvu poruku ovim šalju?

portaloko.hr