Mislila da joj je propala proslava vjenčanja, ali je spasio Facebook

Mislila da joj je propala proslava vjenčanja, ali je spasio Facebook
Zanimljiva priča iz Key Westa još nam je jednom pokazala svu moć društvenih medija i povezivanja ljudi putem Facebooka i Twittera.

Tako je početkom tjedna grupa turista na cesti uz jedan kafić pronašla torbu koja je nekom ispala iz auta te je odnijela u obližnji Island Dog Bar, za slučaj da se vlasnici vrate i tu potraže svoju torbu, piše dnevnik.hr.

Vlasnik ovog kafića otvorio je torbu i vidio da je u njoj vjenčanica te je na Facebook stranicama svog kafića ostavio poruku o izgubljenoj vjenčanici i zamolio ljude da je šalju dalje. Također, istu je poruku objavio i na Twitteru kako bi što prije došla do velikog broja ljudi.

Vlasnica ove vjenčanice je Sandra Scharf, Njemica koja je medeni mjesec provela u Key Westu i kojoj je vjenčanica ispala s krova automobila u trenutku kada je išla na aerodrom. Kada je shvatila da vjenčanice nema, ona i muž ponovno su se provozali istim putem natrag, ali vjenčanicu nisu našli.

U razgovoru za AP Sandra je rekla da su se ona i njen odabranik vjenčali na jednom otočiću blizu Floride te su namjeravali organizirati još jednu proslavu u Njemačkoj tako da joj je ta vjenčanica bila i dalje potrebna.

S obzirom da je nisu našli na ulici, počeli su je tražiti po lokalnim kafićima i restoranima te su nalaznicima nudili nagradu od 500 dolara. Na njihovu sreću, u Rum Barrel restoranu naišli su na ženu koja je ranije na Facebooku vidjela poruku o pronađenoj vjenčanici te ih je uputila u Island Dog Bar.

Vjenčanica je tako sretno pronađena zahvaljujući svemogućem Facebooku, a mlada je zadržala i svojih 500 dolara jer je vlasnik navedenog kafića odbio primiti nagradu za pronađenu vjenčanicu.