Kako uljepšati svoj Facebook profil?

Kako uljepšati svoj Facebook profil?
Pic Scatter vam omogućava da na naslovnoj fotografiji postavite na desetke svojih omiljenih fotografija.

Timeline Cover Banner je odličan ukoliko želite dizajnirati vlastiti banner. Nema vodenog žiga tako da vaš Facebook profil neće izgledati poput reklamnog plakata. Ovim alatom također možete učitati i mijenjati pozadinsku sliku, dodati fotografije ili tekst, pa čak i "crtati" na njemu, prenosi Dnevnik.hr.

FaceItPages je alat koji je prilagođen kreiranju Facebook poslovnih stranica. Ovdje se može birati između različitih pozadina ili postaviti vlastitu fotografiju, učitati logotip i u tekst dodati linkove koji vode na druge društvene stranice. Cover Canvas omogućuje tri opcije za naslovnu fotografiju. Prva je opcija montaža različitih profilnih fotografija, a za to vam nude i različite predloške. Druga je opcija dizajbiranje ilustracije koja sadrži vaše ime te i za ovo postoji brdo predložaka koji će vas zasigurno inspirirati. A u trećoj opciji možete kombinirati prve dvije, i fotografiju i imena.

CoverJunction vam jednostavno nudi na tisuće fotografija koje možete iskoristiti za svoju naslovnu fotografiju Timelinea. Izbor je doista zapanjujući i sigurno će te pronaći nešto što će vam "zapeti za oko"