Kako izgledati dobro na Facebook fotografijama?!

Koristi izbjeljivače za zube. Žuti zubi uvijek ostavljaju dojam neuredne osobe, a posebno ukoliko se voliš smiješiti. Uz samo malo truda, dojam se vrlo lako može popraviti.

- Fotografiraj se na što osvjetljenijim mjestima. Posebno je dobro da svjetlost pada točno na tebe.

- Stručnjaci kažu kako je većini ljudi na fotografijama lice dosta svjetlije od vrata zbog reakcije pudera na svjetlost, kako bi to spriječila, puder nanesi i na vrat.

- Pozu koja ti najbolje pristaje dosta je teško pronaći, no, pokušaj s ovom na slici ispod, ona vrlo rijetko kome da ne pristaje.

- Nemoj zaboraviti nanijeti rumenilo, možda čak i u nešto većoj količini nego inače. Osim toga, identična kombinacija rumenila i ruža za usne uvijek ostavlja dobar dojam.

- Kod kuće već isprobaj u kakvom izdanju najbolje izgledaš na fotografijama i to primjenjuj. Posebnu pažnju obrati na osmijeh. On je vrlo važan faktor u fotografiranju.

- Nosi boje koje ti najbolje pristaju.

- Nanesi što više slojeva maskare, a ne bi bilo loše koristiti i tamnu olovku za oči ili tuš koji će ih dodatno istaknuti.

- Ukoliko se fotografiraš izbliza fotoaparat digni nešto više i lagano ga pod kutom nagni prema dole, tako će tvoje lice izgledati bolje.

- Izbjegavaj korištenje jakih sjajila jer ona na slikama uglavnom izgledaju prenapadno.

- Ukoliko više voliš crno - bijele fotografije onda se nemoj ustručavati nanijeti nešto više šminke.

tehton.covermagazin.com