Film o Googleu - fenomenu koji je promijenio svijet

google, google, google, pretraga, ime, google, greške, internet, google, pretraživanje, budućnost, google, studenti, google, golotinja, google, twiter, kupovina, internet, google, ljudi, google, prisluškivanje, špijunaža, google tražilica, google, pretraživanje, pretraga, google, vlasnik, osjećaji, google, google, htc, htc 10, HTC One M9, google, tražilica, google tražilica, google, aplikacije, zlonamjerne aplikacije
Priča o Googleu otkrit će kako se može zaraditi "a da nikome ne učinite nešto zlo" te kako se "može biti ozbiljan bez odijela i kravate".

"To je zapravo priča o dvojici mladih ljudi koji su osnovali kompaniju koja je promijenila svijet. Zauzvrat je i svijet promijenio njih dvoje", kazao je Michael London.

"Glavna nit i misao vodilja filma je kako ne biti zao. U određenom trenutkuu, kada shvatite da se radi o tvrtki toliko moćnoj i velikoj, pravi je izazov živjeti i raditi u skladu s tom idejom.

Svakoga dana se suočavate s desecima novih izazova", kaže i dodaje kako je film želi izmamiti suosjećanje prema Larryju i Sergeyu.

"Nadamo se da će film biti jednako zanimljiv kao i kompanija koju su izgradili", zaključuje.

ABCportal.info