Facebook pošast: Lažne ljubavnice ruše sretne veze

Nekoliko posljednjih dana, prate se profili zauzetih osoba, pogotovo onih koji javno iskazuju ljubav sa svojom voljenom osobom. Dosada i slobodno vrijeme pružilo je priliku pojedinim osobama da iz nekih razloga naruše postojeću vezu ili brak u kojoj se izjavljuje ljubav.

Više prijatelja na Facebooku jednako je većoj mogućnosti od nekakve prevare iza profila o kojem nemate pojma.

Uglavnom, zadnjih nekoliko dana na meti su sretne djevojke, kao i sretne supruge.

Sve je tako dobro isplanirano da su mnoge ostale u uvjerenje kako se radi o prevari i izdaji.

Naime, nakon nekoliko dana praćenja profila, oštećenoj se osobi prvo s isprikom javlja navodna ljubavnica ili preljubnica njenog dečka ili supruga.

Birani trenuci za povrede

Ukoliko oštećena osoba poklekne, igra se dalje nastavlja na različite načine. Jedan od načina daljnje igre ovisi o objavama od sretnog para koje su objavljivali "samo" svojim prijateljima i prijateljima od prijatelja...

Uglavnom se biraju trenuci kad je sretni par provodio neko zajedničko sretno vrijeme, kako bi povreda bila još djelotvornija.

Stoga, ukoliko želite izbjeći ovakve, u mnogim slučajevima uvjerljive događaje, obrišite na profilima osobne podatke poput važnih datuma, e-mail adresa, a ponajprije od svega broj mobitela.

Ukoliko imate prikazan broj na profilu,na koji vas se može nazvati, izbjeći ćete neugodnosti pisanja po vašem zidu, chatu i uvjeravanju kako dotična voli vašeg dečka ili supruga, ali ćete si priuštiti SMS-ove sumnjivog sadržaja i telefoniranja u kasne noćne sate.

Izbjegnite okrutne namjere i više čuvajte svoj intimni život od stranaca kojima ćete poslužiti kao odlična zabava.

ABCportal.info