Evo kako riješiti problem sporog učitavanja video sadržaja na YouTubeu

you tube, YouTube, YouTube, YouTube, YouTube, YouTube kanal, YouTube, kanal na YouTubeu, YouTube za Android, video youtube, YouTube kanali, you tube, zarada, you tube, video youtube, naplata, YouTube, YouTube kanal, hit na youtube, YouTube, kanal na YouTubeu, YouTube za Android, video youtube, you tube, video youtube, YouTube, YouTube kanali, YouTube kanal, hit na youtube, YouTube, kanal na YouTubeu
Upravo zbog toga korisnici YouTubea ponekad moraju (pr)dugo čekati na učitavanje odabrane video snimke. Gužva je jednostavno prevelika. Ekipa s TechVirala podijelila je savjet kako gledati YouTube bez čekanja na učitavanje.

Naime, učitavanje video sadržaja ne ovisi samo o brzini interneta, još je nekoliko stvari na koje ne možete utjecati. No, na sljedeći način možete utjecati na brže učitavanje video snimaka.

Pronađite, preuzmite i instalirajte SmartVideo for YouTube ekstenziju na vaš Chrome ili Firefox preglednik. Nakon instalacije izaberite bilo koji YouTube video kako bi se otvorile opcije. A one će iskočiti kada kursor miša prelazi preko video snimke. Kliknite na Global Preferences s desne strane okvira u kojem se prikazuje video.

Aktivirajte Smart Buffer opciju. I to je to. Sada će se snimke s YouTubea učitavati brže nego ranije.