Brisanje Facebook accounta

Brisanje Facebook accounta

Imate li i vi moralnih dvojbi glede i unatoč mreže svih mreža bilo da vam se ne sviđa kako se Mark osvetio svojoj nesuđenoj djevojci ili kako je pak nasamario braću Winklevoss, zahvaljujući našim korisnim savjetima u sljedećih nekoliko rečenica možete pročitati kako nestati s Facebooka.

Najjednostavnije jest uči u svoj korisnički račun (gore s desne strane) te kliknuti na postavke korisničkog računa.Potražite opciju deaktiviraj moj račun i stvar je riješena. Izbrisali ste svoj profil. No, ne trajno.

Naime, iako ste izbrisali svoj račun Facebook je, za slučaj da se jednom predomislite sačuvao sve vaše prijatelje, cool statuse i fotografije te sve ostalo što je postojalo na vašem profilu. Znači ako opet poželite biti član Facebooka te ponovno aktivirate svoj račun automatski će vam se vratiti svi podaci i to onako kako ste ih ostavili prilikom deaktivacije.

Ako ste dovoljno principijelni tu opciju nećete niti koristiti, već ćete odmah i zauvijek prekinuti sve odnose s Markom Zuckerbergom. To ćete postići vrlo jednostavno. Dovoljno je posjetiti ovaj LINK. On će vas odvesti u Mordor. Prije nego svoj profil zauvijek izbrišete Facebook će vas upozoriti: ‘Ako ne mislite više koristiti Facebook i želite da Vaš korisnički račun bude izbrisan, mi se za to možemo pobrinuti. Imajte na umu da nećete moći više reaktivirati korisnički račun ni koristiti sadržaje koje ste bili dodali. Ako želite da se Vaš korisnički račun u potpunosti izbriše, kliknite ‘Potvrdi'. I to je to. E pa nije. tada ste tek došli na listu za brisanje.

U slučaju da se ipak predomislite, Facebook vam daje mogućnost da poništite naredbu brisanja. Potrebno je ponovno se ulogirati na Facebook sa svojim podacima. Ako ipak želite trajno izbrisati račun, nemojte pokušavati ponovno se ulogirati jer ćete time poništiti zahtjev. Znači kliknite, kako smo već naveli gumb potvrdi i prestanite misliti na Facebook. Priča je za vas gotova.(M.N.)

sve-pet.com