Ako se ne želite 'prosuti' na fejsu onda ne činite ove stvari

Ako se ne želite 'prosuti' na fejsu onda ne činite ove stvari
Milijuni ljudi raznih sklonosti, ambicija, svjetonazora i slično postavljaju svoje statuse, fotografije...od kojih očekuju da se nekom svide kako bi dobili lajkove od fejs prijatelja. Pa tako imate milijune onih koji se sasvim normalno ponašaju i u okviru 'dozvoljenog' uživaju u blagodatima druženja na ovoj ili nekim drugim socijalnim mrežama.

Također imate sigurno veliki broj i onih koji se 'javno' i često prosipaju svojim ponašanjem u korištenju ovih mreža. Prva stvar koju ne smijete činiti i koju će vam svi zamjeriti je nagovaranje prijatelja da lajkaju tvoj status ili fotografiju. Ako vaši prijatelji smatraju vaš status, poveznicu ili fotografiju dobrom oni će to sami i pokazati. Nemojte biti osoba koja nagovara druge da im lajkaju statuse.

Druga stvar ne pretjerujte s komediografijom u smislu smiješnih statusa, viceva i sličnih stvari. Naravno da je ok ponekad 'izvaliti' nešto što bi moglo nasmijati tvoje prijatelje ali ako to činite iz dana u dan vi ćete ubrzo postati pravi moron i dosada, posebno kad vas prijatelji poznaju kao osobu koja nije sklona takvim stvarima. Bez obzira na sve izbjegavajte 'dušit' prijatelje sa svakodnevnim vicevima i dosjetkama.

Ne treba ni spominjati da je hvalisanje na fejsu strogo zabranjeno i spada u najgoru vrstu prosipanja. Zamislite osobu koja će vam svako malo servirati status u kojem hvali sebe i svoje pothvate i često puta lažne uspjehe, to vam se sigurno neće svidjeti.

Postoji još niz stvari koje vaši prijatelji mogu doživjeti kao 'neprimjereno' pa ukoliko želite ostaviti dobar dojam na svoje fejs prijatelje pazite što radite.

abcportal.info