3 najiritantnije Facebook navike

Doznajte koje tri iritantne stvari nikako ne smijete raditi na Facebooku

1. Seksi razgovore zadržite za sebe
S obzirom da smo na Facebooku okruženi bliskim ljudima, nikoga ne zanima seksualni život prijatelja ili rodbine. Seksi poruke između vas i vašeg partnera poput: 'Jedva čekam da s tebe rastrgam gaćice' ili 'Pripremi se za strastveni seks koji nikada nećeš zaboraviti, čekam te spremna' vjerujte nam ne zanimaju nikoga. Zadržite to za privatne poruke, a ne za postove.

2. Dosta s fotografijama!
Stotine fotografija sa svih vaših izleta, izlazaka i putovanja na kojima ste vi i on ili on i vi i prijateljica mogu biti vrlo iritantne i dosadne.

Lijepo je da želite da vaši prijatelji vide kako se vi zabavljate i kako ste se super dotjerali za ludi provod, ali nakon 500 fotografija s istim izrazom lica na različitim destinacijama to postaje iritantno. Takvu zabavu prepustite klincima.

3. Nepotrebni statusi
Surfajući Facebookom polako se počinjete osjećati kao muha na zidu nečijeg doma. 'Dobo jutro, napravi kavu, stižem', odgovor: 'kada?', 'Jesi li spremna za današnji dan?', 'Šmrc, ja sam tužna', odgovor:' zašto?' ili 'Opet me boli glava', odgovor: 'Tko te ljuti?' su postovi koji nakon nekog vremena postaju smiješni.

Pokušajte umjesto pisanja razgovarati i pravom komunikacijom doći do željenog rezultata. Nazovite osobu kojoj nešto želite reći i riješite to na staromodan način: verbalnom komunikacijom!

dnevnik.hr