PROMO  ZBOGOM ČEKANJU PRED LJEKARNAMA HeraPharm – Ljekarna na vašem dlanu

hera, ljekarna, HeraPharm, aplikacija

Što vam je osnovni cilj i preokupacija već više od mjesec dana? Naravno, to je kako sačuvati vlastito i zdravlje vaših najmilijih, zaštiti i sebe i njih od pošasti zvane COVID-19.

Zbog toga čekate pred ljekarnama da dođete do potrebnih vitamina, sredstava za zaštitu i dezinfekciju, te lijekova koje i inače uzimate, molite sugrađane da vas puste samo upitati imaju li u ljekarni ono što trebate.

A može i drugačije - brže, jednostavnije i sigurnije. Softversko poduzeće HERA kroz svoju mobilnu aplikaciju HeraPharm donosi ljekarnu na vaš dlan. Dovoljno je da s GooglePlay platforme preuzmete BESPLATNU aplikaciju HeraPharm s GooglePlay-a na svoj mobitel i moći ćete, ne izlazeći iz sigurnosti svoga doma, u nekoliko jednostavnih koraka pronaći u kojoj, vama najbližoj ljekarni imaju lijek, vitamine ili zaštitna sredstva koja upravo tražite.

Koristeći aplikaciju HeraPharm, u svakom trenutku su vam na vašem mobitelu dostupne informacije o ljekarnama i njihovoj ponudi. Tu su i opće informacije o ljekarni, radno vrijeme, dežurstvo, kontakt i lokacija.

Za one koji više vole preglednost većih ekrana, HERA je razvila web stranicu preko koje možete BESPLATNO pristupiti svim informacijama kao i preko mobilne aplikacije.

HeraPharm–ljekarna na vašem dlanu, kada vam je najpotrebnija.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.