FOTO  U Sarajevu Međunarodna znanstveno stručna konferencija "Sfera 2021: Tehnologija betona"

U Sarajevu Međunarodna znanstveno stručna konferencija "Sfera 2021: Tehnologija betona"
PR

Međunarodna naučno znanstveno konferencija ''Sfera 2021:Tehnologija betona'' održat će se 2 i 3.11.2021 godine u Sarajevu, Hotel Hills. Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati. Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM – Beton u suvremenom projektiranju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste betona, te Prefabricirani AB elementi. Predavače pogledajte na linku:
https://2021beton.sfera.ba/gostujuci-predavaci/

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentiraju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju naučna, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uvjeti za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj rasprave jeste razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje.

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s. Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Rofix, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjerin1,
Terakop, Duly.

Konferencija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem linka: https://2021beton.sfera.ba/online-registracija/.

Konferencija na jednom mjestu okuplja struku i znanost, izlagače i predavače s područja regije, te nudi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije. Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba.