PROMO  U najboljim godinama za akciju: R&S Sarajevo slavi 25. rođendan uz 25% popusta na 25 proizvoda

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo, jedan od vodećih distributera i uvoznika kancelarijskog i promotivnog materijala i namještaja, sredstava za čišćenje i IT opreme, ovih dana proslavlja 25 godina postojanja i odgovornog poslovanja. U skladu s rođendanskim sloganom -  „U najboljim godinama za akciju“, obilježavanje ovog značajnog jubileja upriličeno je i u online prostoru, gdje posjetitelje očekuju brojna sniženja na široki asortiman ove firme.  

Naime, u periodu od 24.5. do 30.5. 2021. godine 25 najatraktivnijih proizvoda iz pet kategorija (office, namještaj, promo, clean i IT) na  R&S web shopu sniženo je za čak 25 posto! 

Od proizvoda na akciji izdvajamo: 

kancelarijska stolica NS Taktik, udobno i kvalitetno ergonomsko rješenje od kojeg vas neće boljeti leđa, idealno za sve koji većinu radnog vremena provode u sjedećem položaju; 

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

Bobby Bizz anti theft, torba i ruksak u jednom proizvodu, za sve koji preferiraju ležeran poslovni izgled; 

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

prenosni prečišćivač zraka Nobico, snažan saveznik u borbi protiv virusa, alergena i bakterija, idealan za korištenje u automobilu i uredu;  

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

oralni tuš Waterpulse Pro V400Plus, must have dodatak svakodnevnoj rutini održavanja higijene i zdravlja oralne šupljine;

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

fotokopirni papir A4 80 gr, Double A Premium 500/1, višenamjenski papir premium kvalitete. 

IT oprema, IT, R&S web shopu, kompanija R&S, akcija

Navedeno sniženje važi isključivo za online narudžbe. 

Nakon rođendanske akcije „Drvo od papira“, tokom koje je kompanija R&S nedavno zasadila 2.500 sadnica drveća na Bjelašnici i Igmanu, ovo je još jedan gest zahvalnosti zajednici, odnosno kupcima i partnerima za dugogodišnje  povjerenje i saradnju. 

„Za 25 godina smo prešli dinamičan i izazovan put od male porodične firme do jednog od lidera u svojoj branši i ponosni smo na to. Od početka radimo na tome da našim kupcima i partnerima ponudimo što raznovrsniji i kvalitetniji izbor. Danas u ponudi imamo više od 20.000 artikala,  a 1996. godine počeli smo od samo jednog. Bio je to „obični“ papir. To je samo jedan od dokaza da zahvaljujući predanosti, odgovornosti i entuzijazmu možemo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima i postići veliki uspjeh. A naš se ponajviše ogleda u zadovoljstvu i povjerenju naših uposlenika i kupaca, čiji broj kontinuirano raste. Hvala svima. Svjesni naše pozicije i odgovornosti, nastavljamo istim putem“, kazao je Kemal Selmanagić, direktor kompanije R&S. 

R&S danas zapošljava 75 uposlenika i sarađuje sa više od 5.000 pravnih subjekata. Gotovo da nema kancelarije u BiH u kojoj nećete pronaći barem jedan njihov proizvod. Posjeduje dva distributivna centra, po jedan u  Sarajevu i Tuzli, te štampariju za artikle od različitih materijala iz vlastitog asortimana. Više informacija na https://www.ris.ba/ .