PROMO  U Makarskoj otvoren SPOT Shopping Mall!

U Makarskoj otvoren SPOT Shopping Mall!
PR

U Makarskoj je 18. lipnja otvoren SPOT Shopping Mall, najveći trgovački centar na području od Splita do Dubrovnika. Novi centar su otvorili zajednički u ime tvrtke Tommy Zoran Mamić, te makarski gradonačelnik Jure Brkan, koji je tom prilikom rekao:

- Oduševljen sam. Vrhunska je stvar što smo u teško vrijeme nakon koronavirusa danas ovim dobili 250 novih radnih mjesta, s ciljem da ih bude 300. Imali smo vječni problem parkinga u Makarskoj, pa valja naglasiti i da ovaj kompleks ima 350 parkirnih mjesta. Ovo što su gospodin Mamić i njihova firma napravili je za svaku pohvalu, više se neće za tako veliku kupovinu morati odlaziti u Split. Želim im puno sreće u njihovom radu i želim da drugi slijede njihov dobar primjer. Nadam se da ćemo nastaviti dobru suradnju Grada i kompanije Tommy. Čestitam im na hrabrosti za ulaganje, ali i i na vrhunskom načinu izvođenja radova koji su doveli do ovako značajnog objekta za grad i čitavu Makarsku rivijeru.

Nakon toga je Zoran Mamić uručio donaciju nogometnom klubu Zmaj u vrijednosti od 30.000 kuna, a cijelo prijepodne je centar bio pun brojnih uzvanika, ali i Makarana, koji su odmah pohrlili vidjeti ovo značajno zdanje.

Centar se prostire na preko 22.000 četvornih metara površine, sa 32 poslovna prostora. U SPOT Shopping Mallu se nalaze Tommy, Muller, New Yorker, Intersport, Deichmann, MASS, s.Oliver, Svijet Medija, Pepco, Lunaria i brojni drugi poznati brendovi, a vrijednost investicije iznosi preko 180 milijuna kuna.

Radno vrijeme centra je svaki dan od 9 do 22 sata.