PROMO  TRADICIJA KOJOJ SE RADUJU SVI ZAPOSLENI

Sport Vision,Sport Vision Kids Day,kids day,Bijeljina

Sport Vision kompanija je i ove godine nastavila tradiciju njegovanja i jačanja obiteljskih vrijednosti te je petak, 26.08. izgledao malo drugačije za sve zaposlene u upravi kompanije u Bijeljini.

 Sport Vision,Sport Vision Kids Day,kids day,Bijeljina

Naime, ove godine je održan treći po redu, već tradicionalni, Sport Vision Kids Day koji je razveselio sve zaposlene i učinio da djeca steknu nezaboravne uspomene. Kids Day je okupio preko 100 mališana čiji su smijeh, graja i igra odjekivali uredima.

Sport Vision,Sport Vision Kids Day,kids day,Bijeljina 

Mališani su se prije svega upoznali sa radnim obavezama i prostorijama svojih roditelja, a nakon toga uživali u trosatnom programu i igri sa animatorima. Baloni, zakuska, igre spretnosti, kviz znanja i prije svega mnogo osmijeha i druženje sa novim drugarima su ono što je obilježilo ovogodišnji Kids Day. 

Razigrane boje, mnogo balona, slatkiša i raspoloženo društvo je uljepšalo dan svim mališanima koji su bili radi da i ostatak dana provedu u druženju sa zaposlenima. Pored lijepih uspomena, djeca su sa sobom ponijela specijalno kreirane majice, a svi školarci su dobili i pribor za nove školske izazove. 

Sport Vision,Sport Vision Kids Day,kids day,Bijeljina 

Kids Day je manifestacija uz koju se podstiče korporativno-obiteljska atmosfera, timski duh i omiljeni događaj kojem se najviše raduju i djeca i zaposleni. U nadi da će svake godine sve više i više mališana da prisustvuje ovom događaju, Sport Vision kompanija podstiče i druge kompanije da na sličan način podstaknu obiteljske vrijednosti i njeguju timski duh svojih zaposlenih.