PROMO  TAEKWONDO TRENINZI Za fizičko i mentalno zdravlje žena

dm zajedno

U okviru društveno odgovorne kampanje {ZAJEDNO} za bolje sutra 2023. – podrška projektima za unapređenje i očuvanje mentalnog i fizičkog zdravlja žena, kompanija dm je podržala realizaciju 14 projekata s područja cijele BiH, s više od 60.000 KM. 

Podržani su projekti s aktivnostima poput: stručnih predavanja i radionica na razne teme, savjetovanja, izrada edukativnih priručnika, učenja taekwondo i joga tehnika i sl. 

Jedan od podržanih  je i projekt „Očuvajmo žensko zdravlje uz taekwondo“ koji je realizirao „Taekwondo klub Cro Star“ iz Mostara. Tijekom dva mjeseca, projekt je okupio djevojčice, djevojke i žene koje su na taekwondo treninzima imale priliku unaprijediti svijest o važnostima tjelovježbe, uz učenje osnova taekwondo tehnike. 

Osim rješavanja stresa, taekwondo treninzi su bili prilika za učenje tehnika samoobrane i stjecanja samopouzdanja. Polaznice projekta su se pokrenule, sklopila su se lijepa poznanstva te su djevojke i žene nastavile vježbati nakon što su uvidjele kako se dobro osjećaju poslije svakog treninga. Djevojčice su povećale svoju tjednu tjelovježbu te smanjile vrijeme provedeno s mobitelima i igricama“, izjavila je trenerica Klaudia Marić.

Žensko zdravlje je jedna od tema kojom se kompanija dm aktivno bavi, te je uz kampanju {ZAJEDNO} za bolje sutra u okviru teme organizirana i prva stručna konferencija dm ženski razgovori, u lipnju prošle godine. Projekti unapređenja i očuvanja fizičkog i mentalnog ženskog zdravlja podržani su i na 6. dm ženskoj utrci. 

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od lipnja 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za 17 godina dm se s više od 1.100 zaposlenika i 91 prodavnicom u 47 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija. U poslovnoj godini 2022/23. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 344,1 milijuna KM. Asortiman dm-a obuhvata više od 13.400 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača, među kojima je 30 dm robnih marki kao što su Balea, alverde, Mivolis, trend !t up, Denkmit, babylove, dmBio i druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi. 

dm u BiH imidž Najpoželjnijeg poslodavca, priznanja koje mu je  dodijeljeno devet puta, od toga sedam puta zaredom, gradi kontinuiranom brigom o zaposlenicima te im, uz brojne pogodnosti kao što su redovni sistematski i stomatološki pregledi, školovanja i edukacije, svake godine isplaćuje regres i 13. plaća.