PROMO  SUPER Mrkva - linija proizvoda za ubrzano tamnjenje koja će vas oduševiti

SUPER Mrkva  - linija proizvoda za ubrzano tamnjenje koja će vas oduševiti
Olival

Zasigurno vam je poznato kako je mrkva najpoznatije povrće bogato beta karotenom, a ovaj snažni biljni pigment koji voću i povrću daje žutu i narančastu boju, u organizmu se pretvara u vitamin A (retinol) koji kao antioksidans štiti stanice od štetnih učinaka slobodnih radikala.

No, beta karoten najviše spominjemo i o njemu počinjemo razmišljati upravo u ovo doba godine jer odavno je poznato kako je iznimno važan za zaštitu kože od UV zračenja, a istovremeno ubrzava i tamnjenje tijekom sunčanja.   

Poznavajući sve dobrobiti i važnost ovog biljnog pigmenta u kozmetici, iz Olivala nam predstavljaju liniju proizvoda za ubrzano tamnjenje koja je upravo po beta karotenu, najvažnijem sastojku izoliranom iz mrkve dobila i ime – SUPER Mrkva.

Beta karoten kombiniran je s najboljim prirodnim uljima  masline, kakaovca i oraha. Maslinovo ulje visoke je kvalitete i spada u grupu ekstra djevičanskih ulja, kakao maslac koristi se i u proizvodnji čokolade, a orahovo ulje dobiveno je maceracijom suhih zelenih ljusaka oraha. Svi ti sastojci kombinirani u ovoj novoj liniji proizvoda, pomažu u „izvlačenju“ melanina na površinu kože te na taj način ubrzavaju proces tamnjenja dajući joj pri tome zdrav i preplanuli izgled uz minimalnu izloženost suncu

Nova linija SUPER Mrkva postoji u više oblika i pakovanja:

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite -  lagane je, mazive i hranjive teksture, ugodnog mirisa, prirodne žute boje koja se brzo upija i stapa s preplanulom  bojom kože tijela. Ne sadrži smeđi pigment nego samo prirodno obojena ulja. Namijenjen je koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce, te osim prirodnih pigmenata ne sadrži UV filtere. Zbog bogatog sastava, ulja masline, mrkve, oraha i kakaovca, odgovara svim tipovima kože.

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 - lagano je toniran, vrlo brzo se upija u kožu, a preplanulosti naglašava dodatkom prirodnog smeđeg pigmenta. Ujedno, lagano štiti kožu (SPF 10) od UVA i UVB zraka te je namijenjena svim tipovima kože. Osim beta karotena iz mrkve sadrži još i prirodno obojena ulja oraha, kakaovca i masline koja doprinose učinku pojačanog tamnjenja.

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje i Zlatno ulje za ubrzano tamnjenje

Poznato je da su suha ulja novi oblik njege kože koja se u trenu upijaju, ne ostavljaju masni trag, a ujedno štite i  njeguju kožu. Maslina, mrkva i  orah glavne su sastavnice ovih ulja koja ublažavaju štetno djelovanje UV zraka, ali i naglašavaju prirodnu preplanulost i boju kože. Ulje je bolje koristiti na koži koja već ima podlogu i nije osjetljiva na sunce jer osim prirodnih ulja ne sadrži UV filtere. Suho ulje sa zlatnim sjajem naglašava brončanu boju kože, obogaćeno je česticama zlatnog sjaja koja  pojačavaju sjaj i daju svjetlucavi efekt koži i kosi te ga možete koristiti i za večernje izlaske.

PREPORUČENA MPC:

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje bez UV zaštite – 10,00 KM

SUPER Mrkva Pekmez za ubrzano tamnjenje SPF 10 -11,00 KM

SUPER Mrkva Suho ulje za ubrzano tamnjenje -10,00 KM

SUPER Mrkva  Zlatno  ulje za ubrzano tamnjenje -11,00 KM

***

Olival je vodeći hrvatski proizvođač prirodne kozmetike. Širok asortiman proizvoda za njegu lica, tijela i kose domaće proizvodnje kreira se, proizvodi i kontinuirano upotpunjuje u skladu s europskim propisima i najvišim kozmetološkim principima. Olival je 2014. godine prvi u regiji svoju kvalitetu dodatno potvrdio prestižnim NATRUE certifikatom, ali i uvođenjem ECOCERT standarda za prirodnu i organsku kozmetiku. Proizvodi nisu testirani na životinjama.

Potražite Olival proizvode u svim dm drogerijama kao i na web shopu: www.olival.ba

Facebook:  https://www.facebook.com/Olival.Cosmetics/

Instagram: olival_cosmetics