PROMO  PREMIER ARENA ZABAVNI PARK ZA DJECU Nova oaza smijeha i igre

Premier Arena zabavni park
Premier Arena

Premier Arena, već poznata po svojoj raznolikoj ponudi sportskih i zabavnih aktivnosti, pokrenula je novu aktivnost za djecu - zabavni park! Ovaj novi dodatak donosi sve što mališani mogu poželjeti: napuhance koji su postali instant hit među mališanima, male autiće za vožnju, trampoline i razne igre loptom, pružajući neograničenu zabavu i uživanje.

Premier Arena zabavni park

Ovaj uzbudljivi projekt rodio se iz želje da se djeci pruži prostor gdje mogu slobodno igrati, kako u ljetnim tako i u zimskim danima. Prepoznali smo važnost aktivnog i zdravog djetinjstva, te smo pripremili ovaj prostor kao sigurno okruženje, gdje se djeca mogu veseliti i stvarati nezaboravne uspomene.

Premier Arena Zabavni park, u kratko vrijeme postao je omiljeno odredište za obitelji koje traže siguran i zabavan prostor za svoju djecu. Uz pažljivo osmišljene aktivnosti i prijateljsko osoblje, koje brine o sigurnosti djece roditelji mogu mirno uživati u prostorijama restorana. Zabavni park također nudi mogućnost organizacije dječjih rođendana.

Premier Arena zabavni park

Ovaj novi projekt predstavlja samo još jedan korak naprijed u misiji Premier Arene, da pruži vrhunsku zabavu i rekreaciju za sve članove obitelji, koji traže aktivnosti daleko od svijeta monitora.

Radno vrijeme Zabavnog parka je petak 16.00-20.00, subota/nedjelja 12.00- 20.00. Zabavni park ne radi 09.02-11.02.2024, zbog Međunarodnog dječjeg turnira

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.