PROMO  Pokažite svoje barmenske vještine na Badel Masterclass natjecanju i osvojite 30.000 eura

badel masterclass

Prvi put u Bosni i Hercegovini – ne propustite prijave do 16. veljače na najveće regionalno natjecanje barmena 

Za sve strastvene i kreativne barmene koji žele da pokažu svoje izvanredne vještine u poslu, najveće regionalno natjecanje barmena Badel Masterclass prilika je koja se ne propušta! Sudionici natjecanja će pokazati svoje barmenske vještine na najuzbudljivijem i najvećem barmenskom natjecanju u regiji koje će testirati znanje, vještine i strast prema svijetu pića. Pored mogućnosti razmjene znanja i iskustva, pobjedniku, koji se bira iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore zagarantirana je fantastična novčana nagrada od 30.000 eura. Osim glavne nagrade, pobjednik postaje Badelov brend ambasador. Za drugo mjesto zagarantirano je 4.000 eura, dok je nagrada za treće mjesto na natjecanju 2.000 eura. 

Prijave traju do 16. veljače, a vrijedan nagradni fond mnogima će biti poticaj da se prijave. Prijave su otvorene za sve koji ispunjavaju uvjete iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a svi iz Crne Gore mogu se prijaviti za natjecanje u Beogradu. Pravila i uvjeti sudjelovanja dostupni su na linku Badelmasterclass.com. Nakon provjere uvjeta sudjelovanja, svi punoljetni kandidati sa prebivalištem u zemlji u kojoj se prijavljuju trebaju da popune pristupne informacije na Badel Masterclass stranici na linku. 

Badel Masterclass će se održati kroz tri uzbudljiva kruga. Prvi krug se sastoji od online provjere teorijskog znanja i održat će se već 18. veljače na web stranici www.badelmasterclass.com nakon provjere prijava. U dalje kvalifikacije ide 20 natjecatelja koji odgovore na najviše točnih pitanja i u najkraćem vremenskom roku jer se bodovi daju i za brzinu odgovora. Drugi krug će se održati u pet gradova – Zagrebu, Beogradu (natjecatelji iz Srbije i Crne Gore), Ljubljani, Sarajevu i Skoplju, a svaki grad će ugostiti najbolje barmene i natjecati će se po 20 kandidata sa najviše ostvarenih bodova iz prvog kruga. Ukupno 100 natjecatelja imati će priliku pokazati svoje vještine na regionalnom nivou. Treći finalni krug natjecanja okupiti će najuspješnije iz drugog kruga. Finale će se održati u Zagrebu od 8. do 16. travnja, a u finalnom krugu nastupit će kandidati iz svih zemalja iz drugog kruga koji će se natjecati za pobjedu i nagradu od 30.000 eura koja ide najbolje ocijenjenom natjecatelju. 

Pridružite se najvećem regionalnom natjecanju barmena i pokažite zašto ste najbolji u svom poslu. Prijavite se danas i budite spremni da osvojite osvojiti srca sudaca i publike svojim nevjerojatnim talentom i znanjem! Više na badelmasterclass.com